't Hov

peacefull - nature - activity
Reserveren

Vakantiewoning ’t Hov huren.

Volop genieten in de Westhoek.

Wil je een groot vakantiehuis tot 20 personen in de Westhoek huren? Goed nieuws, die vakantiewoning heb je gevonden. Welkom bij ’t Hov.

Onze volledig nieuwe kindvriendelijke vakantiewoning ’t Hov in Passendale biedt heel mogelijkheden voor grote groepen. De luxe villa huur je met alle moderne comfort en alle mogelijke faciliteiten zoals volledig uitgeruste badkamers, connectiviteit, ontspanning, … Geniet na een fikse wandeling of fietstocht door de heerlijke omgeving op ons groot terras samen met familie of vrienden van de zon terwijl de kinderen op de trampoline springen of in de zandbak spelen. Vuile kleren? Geen probleem, de wasmachine en droogkast fiksen dit wel.

Binnen een straal van 3 km heb je meteen alle winkels voorhanden. Ideaal als je iets vergeten bent of je de bbq toch wilt gebruiken.

Ons vakantiehuis ligt in het hartje van de Westhoek, handig om de verschillende sites rond WO I te verkennen: Tyne Cot Cemetry, In Flanders Field museum, … Misschien proef je wel liever een streekgerechtje, … Lees meer op ons handig overzicht over de omgeving.

De rustig gelegen vakantiewoning kan je eenvoudig huren voor een midweek, week of weekend. Boeken kan door één van de beschikbare momenten aan te klikken op onze reservatiepagina.

Kom even genieten.

Ontsnap even aan de drukte en geniet van het zalige Passendale. Ontspan samen met uw familie en ontdek de rijke omgeving boordevol activiteiten voor jong en oud.